top of page

Wij zijn er voor JOU !!!

Ontdek de veelzijdigheid van onze diensten. Of het nu gaat om sportspecifieke training, gewichtsverlies, krachttraining, core stabilitytraining, aangepaste trainingsprogramma's of mentale coaching, bij ons ben je in goede handen.

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee bespreken we samen jouw doelen en wensen en stellen we een effectief plan van aanpak op.

Neem contact met ons op via info@switch-pt.nl of 06 2398 0757

naamloos.png
           René Korporaal

Ik heb een enorme passie voor sport en ben zelf zeer lang duursporter (hardlopen, duathlon, (winter)triathlon, skiën) geweest. Uit ervaring weet ik hoe lekker het is om te sporten en de vele positieve effecten ervan te ervaren. Je voelt je energiek, slaapt beter, eet gezonder etc etc.

 

Mijn missie:   Zoveel mogelijk mensen naar een gezondere leefstijl helpen !

 

Opleidingen: 

FitnessTrainer A & 

Functional Trainer 

Personal Trainer 

Paramedisch Fitnesstrainer 

Functional Trainer (Chivo)

Erkend FitNed Nivo 4 trainer ! 

foto website.png
                   Karine Korporaal

Op 1 november 2006 ben ik gestart met mijn eigen groepslessen Pilates. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in diverse sportscholen (oa spinning, pilates etc) besloot ik zelfstandig te gaan werken in Zeewolde. Na een lange carrière als dansdocente moest ik, gedwongen door blessures, mijn passie inruilen voor een ´gewone baan´. Mijn interesse en passie voor sporten verdween niet en toen een oud dansgenoot mij wees op Pilates besloot ik in 2001 een eerste opleiding te gaan doen bij Debbie Jenner (Ground Control Pilates). Zo ontstond een nieuwe passie voor mij. Inmiddels heb ik vele cursussen en bijscholingen op het gebied van Pilates gevolgd en mag ik mij een zeer ervaren docente noemen.

Per 1 december ook Mindful walk docente !!!

Mabel.jpg
           Mabel Korporaal

Werkzaam als bewegingsagoog (aangepast sporten). Het mooiste aan dit vak vind ik dat ik samen met de persoon in kwestie op zoek kan naar zijn of haar mogelijkheden. Naast mijn passie om mensen te ondersteunen, ben ik fanatiek atleet (hoogspingen en sprint), heb ik mijn fitness-papieren opzak, en sta ik klaar om samen met u uw uitdagingen aan te gaan! 

Erkend FitNed nivo 3 trainer !

IMG-20210703-WA0005.jpg
IMG-20221011-WA0000 Youri.jpg
Youri Fransen
Youri is een zeer fanatiek tienkamper (atletiek).  Ook hij heeft een enorme passie voor sporten en door zijn jarenlange ervaring met het trainen voor de 10 onderdelen die hij doet met atletiek een zeer brede kennis op gebied van trainen.
 
bottom of page