top of page


LAST VAN RUGPIJN ? LEES HIER ONZE RECENSIES !

Sinds 3 jaar heb ik last van een hernia in mijn onderrug. Na, zonder succes, het een en ander geprobeerd te hebben ging op advies van mijn fysio trainen bij René van Switch Personal Training. In het begin nog wat angstig voor pijnklachten die zouden kunnen ontstaan. Maar door de gesprekken die wij hebben en het leren luisteren naar mijn lichaam is het vertrouwen weer langzaam teruggekomen. Met gevoel voor humor en een grote afwisseling aan oefeningen weet  René mij te motiveren om door te gaan. Ik heb op dit moment geen klachten meer in mijn onderrug. Ik heb geen verstand van klachten in het lichaam. Maar ik ben er wel achter gekomen dat je door de juiste begeleiding je lijf zoveel sterker kunt maken dat je klachten kunnen verdwijnen.

  • Richard Duckers

Ik had pijn in de onderrug als gevolg van versleten ruggenwervels. Aan slijtage valt niks te doen. Maar door gerichte training bij René had Ik na 3-4 weken nergens last meer van. 

  • Cees de Vries

Toen ik vorig jaar door heftige rugpijn ernstig beperkt was in mijn functioneren, kwam ik op aanraden van een vriend bij René terecht.

Hij biedt mij een pittige rug-training aan gericht op:

-Spierversterking

-Verbetering van belastbaarheid 

-Verbetering van stabiliteit

 

Na 9 maanden trainen met een frequentie van één keer per week heb ik veel bereikt.

 

Ik functioneer weer normaal in het dagelijks leven en wandel inmiddels weer probleemloos 20 km.

Mijn spierkracht en belastbaarheid van de rug zijn aanzienlijk toegenomen.

Reden voor mij om het trainingsprogramma voort te zetten en een ieder met klachten aan te raden om contact op te nemen met René.

 

    Rob te Brake 

Ik train nu al ongeveer 1,5 jaar bij Rene en elke keer is het een uitdaging! Rene is zeer vakkundig en zet jou als persoon voorop. 

Bij Rene is het niet zo maar trainen, ik doe oefeningen die ik nog nooit eerder heb gedaan. 

Ik ben bij Rene terecht gekomen in verband met rugproblemen. Samen hebben we gekeken wat we niet en wel konden en daar werden de trainingen op aangepast. Na 1,5 jaar ben ik van mijn rug problemen af en blijf ik voorlopig doortrainen om mijn rug sterk te houden. 

De locatie is perfect en voorzien van alle gemakken.

  • Jasper

 

Twee jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij René. Ik had destijds veel last van m’n rug door een ongeluk van 20 jaar geleden. Hierdoor had ik iedere dag last van m’n rug.

Op advies van René naar een chiropractor in Harderwijk geweest en daarnaast gingen we actief aan de slag met het trainen van mijn rug. Inmiddels zijn dagelijkse klachten nagenoeg weg en kan ik al veel meer oefeningen dan twee jaar geleden. Echt heel erg fijn hoe René hierbij heeft geholpen!

  • Sander Vermeer

In Maart 2022 kreeg ik last van mijn onderlig.Na een lange tijd fysio gehad te hebben toch maar voor een MRI scan daaruit bleek een “grote hernia” 

Ik had erg veel zenuw pijn wat mij behoorlijk beperkte,kon Max 400 meter lopen zonder pijn.

Diverse pijnbehandeling en ondergaan maar niet het gewenste effect

Toen als laatste aan de medicatie (amytriptiline) die zenuwpijn blokkeert

Dit was een schot in de roos

Vanaf toen (juni 2022) kon ik weer opbouwen

Ik ben bij René gaan werken aan mijn gehele core en met succes!

Langzaam aan kon ik weer het hardlopen oppakken waar ik erg blij mee ben!

Dit jaar heb ik 5 sprint Triathlons kunnen doen nagenoeg zonder pijn!

Ik train één keer per week bij René en dat is iedere keer weer een feestje!

Zoveel variatie in oefeningen en goede begeleiding echt super!

De combinatie medicatie en core training heeft mij een operatie aan mijn rug bespaard!

 

    Astrid Sweijen 

Din is een populaire keuze voor bedrijven en technische sites. Het is ook een goed lettertype voor het creëren van paginatitels.

Avenir Light is een rustig en stijF\lvoF\F\\\\\l lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer.

FF

bottom of page