Wat klanten van ons vinden !

Ik train nu 9 maanden bij René en kan het iedereen aanraden.  Het is echt iedere week anders. Naast het gangbare trainen in de sportschool, maar uitdagende en gevarieerde oefeningen. Het is naast hard werken en zweten ook nog eens heel gezellig !

Annelies vd Berg

Als interim manager maak ik lange onregelmatige dagen en heb ik te maken met lange reistijden. Personal Training leek me net een stok achter de deur die ik nodig had om weer regelmatig te gaan sporten.

 

Alleen…… het bleek veel meer dan dat! Doordat de oefeningen steeds meerdere spiergroepen tegelijk raken, is de PT veel effectiever dan ik met eigen trainingen ooit zou halen. Ik was aangenaam verrast. De training richt zich daarnaast veel meer op de ‘core’ en op kleinere spieren rond de hoofdspieren dan ik gewend was, het voelt heel gebalanceerd. Zo leverde ik het afgelopen jaar steeds vetweefsel in voor spiergroei… en dat was precies de bedoeling.

 

Trainen bij Rene is leuk. Hij is professioneel, persoonlijk, ontspannen en qua beschikbaarheid flexibel. De drempel om te gaan sporten is verdwenen. Ik heb nog niet al m’n doelen gehaald, maar alle vertrouwen in dat het gaat lukken.    

 

Erik ter Velde

Waarom gaan wij eigenlijk elke week enthousiast trainen bij René ? Omdat de trainingen erg afwisselend zijn en omdat de trainingen soms best pittig zijn doordat elke spiergroep wordt aangesproken en daarbij is het ook nog eens heel gezellig. Wij gaan elke week met zijn tweeën naar de training. In onze drukke schema's is dit echt even tijd voor elkaar op een goede en gezonde manier !

 

 

 

 

Albert & Annet de Groot

Nu 3 jaar geleden kwam ik bij René voor een eerste training. Ik trainde al vaak en merkte dat ik zelf steeds hetzelfde deed en daar ook geen uitdaging meer in vond. De trainingen bij René zijn lekker intensief maar nooit te. Je traint spiergroepen waarvan je niet wist dat je ze had en sinds tijden heb ik weer eens spierpijn. Het is ook gewoon fijn om persoonsgericht te trainen, op maat.

Suzan Besten

Iedere week probeer ik een uur met René te trainen. Met een drukke agenda van mijn kant is René altijd flexibel. We kijken gezamelijk wat het beste past en of het mogelijk is om buiten te trainen (op mijn verzoek).René weet mij tijdens de trainingen altijd te motiveren, ook als ik eigenlijk geen zin heb.René overlegt als dat nodig ismet de fysiotherapeut om de beste aanpak te te bepalen bij blessures. Ik kan René als personal trainer aanraden.

Lieke Bienfait

Na een dubbele longembolie op zoek gegaan naar een personal trainer die aangepaste oefeningen kan doen, anticipeert op situaties en veel afwissseling biedt waardoor je met veel plezier traint. Ik ben door de trainingen letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel gaan zitten !

Marcel van Kasteel

EVENTS :

Koptekst 6
Wieler Clinics

RRunning Bootcamp

Suppen met Switch

Wim Hof Ice Clinic

PERSONAL TRAINING - SMALL GROUP FITNESS - PILATES - MENTAL COACHING - LIFESTYLECOACHING - VOEDING

  • w-facebook
  • Twitter Clean

© 2023 by PERSONAL TRAINER. Proudly created with Wix.com